KONYA BÜYÜKŞEHİR ENGELLİ KIZLAR VE ANNELERİ İÇİN “ANNE-KIZ KAMPI” DÜZENLEDİ

KONYA BÜYÜKŞEHİR ENGELLİ KIZLAR VE ANNELERİ İÇİN “ANNE-KIZ KAMPI” DÜZENLEDİ

KONYA BÜYÜKŞEHİR ENGELLİ KIZLAR VE ANNELERİ İÇİN “ANNE-KIZ KAMPI” DÜZENLEDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi (ENDEM), 7 yaş ve üzeri engelli kız çocuklarının anneleriyle birlikte katıldığı “Anne-Kız Kampı” gerçekleştirdi.

Atabey Gençlik ve Eğitim Kampları Beyşehir Kamp Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, down sendromu, otizm, işitme, görme, fiziksel ve zihinsel engel gurubundan anneleri ile birlikte 80 kişi katılım sağladı.

Anneler ve kızları 2 gece 3 gün süren kamp programında makrome anahtarlık yapımı, parfüm yapımı, sokak oyunları, küçülen desenler, salon oyunları, film gösterimleri, sahil yürüyüşleri, Özel Gençler Bando Takımı'nın müzik gösterisi gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu dolu vakit geçirdi.

Katılımcıların doğayla iç içe, keyifli bir tatil geçirmelerine olanak tanıyan kamp, çocukların yeteneklerini keşfetmelerine, yeni arkadaşlıklar kurmalarına ve öz güvenlerini artırmalarına da katkı sağladı. 

ANNE-KIZ KAMPI’NDA YÜZLER GÜLDÜ

Engelli gençler de kampta çok eğlendiklerini, yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşmeye imkan bulduklarını belirterek, benzer etkinliklerin devam etmesini temenni etti.

Düşünülmenin büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden gençler, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a hayallerini gerçekleştirmelerine olanak sağladığı için teşekkür etti.

Anneler de kampı çok beğendiklerini, kızlarıyla birlikte etkinlik yaptıklarını ve eğlendiklerini belirterek, Başkan Altay’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 25-26-27 Haziran tarihlerinde de 7 yaş ve üzeri engelli baba ve oğul kampı düzenleyecek. Başvurular, Engelsiz Konya uygulaması üzerinden yapılacak.


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR