“Konya Günleri” Esnafın Yüzünü Güldürdü

“Konya Günleri” Esnafın Yüzünü Güldürdü

“Konya Günleri” Esnafın Yüzünü Güldürdü

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da düzenlenen “Konya Günleri” vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Konya kültürünün ziyaretçilerle buluşturulduğu etkinliğe gelenler alışveriş yaparak ekonomiyi canlandırırken gösterilen ilgi ve alakadan Konyalı esnafın da yüzü güldü.

Konya’nın kendine özgü kültür, sanat ve özel tatlarının tanıtıldığı “Konya Günleri” Ankara Millet Bahçesi’nde devam ediyor.

Geçtiğimiz Perşembe günü kapılarını ziyaretçilerine açan “Konya Günleri” ekonomiye katkı sağlarken etkinliğe katılan esnafların yüzünü gülüyor. Konya Günleri’ni ziyaret edenler, şehrin kendine ait kültürünün, sanatının ve mutfak lezzetlerinin tanıtıldığı birbirinden renkli stantlarda alışveriş yaparak ekonomiyi canlandırıyor.

Ankara’da Konya’nın tanıtımını yaptıkları için gurur duyduklarını belirten esnaflar, satışların iyi gittiğini ve gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirerek, kendilerine böyle bir imkan sunduğu için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri ile birlikte ilçe belediyeleri, kamu kuruluşları, gıda sektöründen Konyalı esnaflar, sanayi firmaları, üniversiteler, odalar olmak üzere toplam 90 sektör temsilcisinin katıldığı Konya Günleri, 12 Haziran Pazar günü saat 23.00’e kadar


Konya,Konya Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR