KONYAALTI FESTİVALE HAZIR

KONYAALTI FESTİVALE HAZIR

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek; ?Hobi Fest 2017´ye hazırız? dedi

20-21 Mayıs günlerinde Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenecek olan 2.Hobi Fest 2017 için tüm hazırlıklar tamam. Bu festivalin Türkiye tek olduğunu dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tüm Antalyalıları festivale davet etti.

Geçtiğimiz yıl 35 hobi kulübünün katılımıyla gerçekleştirilen Hobi Fest ile Türkiye´de bir ilke imza atan Konyaaltı Belediyesi, bu festivalin ikincisi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 20-21 Mayıs günlerinde Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirilecek olan 2. Hobi Fest 2017 ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Başkan Muhittin Böcek, bu yıl ikincisini gerçekleştirecekleri Hobi Fest 2017 ile her yaştan ve de her kesimden binlerce hobi sahibi insanı Konyaaltı´nda buluşturacaklarını söyledi.

50 HOBİ KULÜBÜ BU FESTİVALDE

Bu etkinlikle amaçlarının hobi sahibi insanları bir araya getirerek Antalya´nın sosyo-kültürel yaşamına katkı sağlamak olduğunu ifade eden Muhittin Böcek şöyle konuştu; ?Türkiye´nin en geniş katılımlı hobi festivalini düzenliyoruz.

Burada amacımız hobi sahibi insanları bir araya getirerek, Antalya´nın sosyo-kültürel yaşamına katkı sağlamak. 50 farlı hobi kulübünün yer aldığı festival ile Türkiye´de bir ilki yapıyoruz. Bu hafta sonu her hobi sahibi vatandaşımızın kendisini özel hissedeceği bir etkinliğe imza atıyoruz.

20-21 Mayıs günlerinde Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm Antalyalıları davet ediyorum. ?

SERGİ, YARIŞ VE EĞİTİM ATÖLYELERİ

Başkan Muhittin Böcek, festivale katılacak olan kulüplerden bazılarını şu şekilde sıraladı: Antalya Klasik Otomobil Kulübü, Türk Hava Kurumu, Vostalya 07, Vosvos Kulübü, Antalya Motorsiklet Kulübü, Antalya Off-Road Kulübü, TODOKS, Kulüp 124, Honda Türkiye, Antalya Kadın Motorsiklet Kulübü, Antalya Okçuluk Kulübü, Antalya Fotoğraf Kulübü, Antalya Bisiklet Platformu, Model Araç RC Kulüp Türkiye, Antalya Dalış Kulübü, Antalya Resim Kulübü, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi ve Antalya Orienteering Kulübü.

KÜBA DANS GRUBU SAHNE ALACAK

Antalya Konyaaltı Hobi Fest 2017´ye katılan kulüplerin gerçekleştireceği aktivitelerden bazıları ise şöyle: Murat 124 Otomobil Sergisi, Nostaljik Jawa Motorsikletleri Sergisi, Klasik Otomobiller Sergisi, Vosvos Otomobil Sergisi, Chooper, Scooter, Enduro ve Yol Motorsikleri Sergisi, Enduro Motorsiklet Yarışı, Off-Road. 20 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00´de Küba Halk Dansları ve Müzik Grubu da muhteşem dans gösterisi ve konser ile Hobi Fest 2017´de yer alacak.



BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

DÖRDÜNCÜ KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI ARALIYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR