Konyaaltı Kitap Fuarı´ndan görkemli açılış

Konyaaltı Kitap Fuarı´ndan görkemli açılış

8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, Konyaaltı Belediyesi´nin yeni inşa ettiği Konyaaltı Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi´nde büyük coşkuyla açıldı.

?Okumak lazım!? sloganıyla ilki gerçekleştirilen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ?Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir? sözüyle sekizinci kez kapılarını açtı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesi Sağlık İl Müdürlüğü yanında yapımı tamamlanan ve 3 bin 500 kişi kapasitesiyle Antalya´nın en büyüğü olan Fuar ve Kongre Merkezi´nde açıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek´in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa Antalya Valisi Münir Karaloğlu, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, ATSO Başkanı Davut Çetin ve çok sayıda yazar ve kitapsever katıldı. 

/resimler/2017-11/25/1606135139457.jpg

GELECEK ÖĞRETMENLERİN ESERİ OLACAKTIR
?Öğretmen doğan güneşe benzer, etrafını aydınlatarak karanlığa meydan okur? diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ?Bizleri bugünlere getiren bütün öğretmenlerin ellerinden öperim. Dünyanın en değerli varlıkları, sevgili öğretmenlerin bugün şeref günü.

Öğretmenlerimize iktidarımızla, muhalefetimizle, yöneticilerimizle hep birlikte sahip çıkmaya davet ediyorum. Çünkü geleceğimizin teminatı çocuklarımızı onlara emanet ediyoruz? dedi.

210 YAYINEVİ, 52 STANT VE 133 YAZAR 
Başkan Böcek, ??Okumak lazım!´ sloganıyla çıktık yola. Kent Meydanı´nda çadırlarda başladık. İlk yaptığımız fuarda kitaplarımız ıslandı. Daha sonra bir çadır, iki çadır, üç çadır derken Cam Piramit´e taşındık.

Ve bugün fuarımız sekizincisini burada 23 milyon 700 bin TL´ye mal olan Konyaaltı Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi´nde açıyoruz. 9 ayda tamamlanan bu fuar alanı, 3 bin 500 kişi kapasitesiyle Antalya´nın en büyüğü oldu. 210 yayın evimiz var. 52 stant, 133 yazarımız katılıyor? diye konuştu.

/resimler/2017-11/25/1606577015294.jpg

Gazi Mustafa Kemal´e Başöğretmenlik verilişinin yıl dönümü olduğunu ifade eden Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ?Kitap insanlığın en değerli hazinesidir. İşte bu değerli hazinenin kapısını açmasını temenni ettiğimiz, Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı´nın 8´incisini açıyoruz. Hayırlı olsun.

Hem Fuar ve Kongre Merkezi´nin ilk etkinliği, hem de kitap fuarı açılış dolayısıyla Başkanımız Muhittin Böcek´i kutluyorum? dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Muhittin Böcek, Vali Münir Karaloğlu ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Bahtılı Ortaokulu´ndan öğretmeni Hülya Güneylioğlu´na çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti. Kurdele kesimiyle gerçekleştirilen açılış sonrasında ise heyet, fuar alanında kitap stantlarını gezdi. 



BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

DÖRDÜNCÜ KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI ARALIYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR