Tarih: 20.08.2019 16:33

ELMALI GÜREŞLERİ BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bu yıl 667.´si düzenlenecek olan Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri´nin adına yakışır bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıkların sürdüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Elmalı güreşlerine gereken tüm desteğin verildiğini söyleyen Böcek, tüm güreş severleri 6-7-8 Eylül tarihlerinde Elmalı´ya davet etti.

Türkün ilk er meydanı 667. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri, 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, güreş organizasyonuyla ilgili konuları görüşmek üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek´i ziyaret etti.

BAŞKAN BÖCEK DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Elmalı´da bu yıl 667´ncisi düzenlenecek olan güreşlerin Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi işbirliği içerisinde gerçekleşeceğini belirten Başkan Muhittin Böcek, ?Sevgili güreşçilerimizle, güreş severlerimizle, güreş ağalarımızla hep beraber inşallah 6-7-8 Eylül´de bu organizasyonu en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Tüm kurum ve kuruluşlar olarak Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerine destek verenlere teşekkür ediyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak yönetici arkadaşlarımız ve yetkililerimizle Elmalı´da olacağız? dedi.

?Din ve devlet işlerimizi ayırdığımız gibi sporla da siyaseti ayırmış birisi olarak 25 yıldır bütün güreşlerimize, er meydanlarımıza gideriz, gitmeye de devam edeceğiz? diyen Başkan Böcek, Elmalı´ya tüm güreş severleri davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —