Korkuteli Akyar grup yolu asfaltlanıyor

Korkuteli Akyar grup yolu asfaltlanıyor

Korkuteli Akyar grup yolu asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan Korkuteli Akyar Mahallesi grup yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı. Trafik olarak yoğun bir bölgede olan yolda yapılan asfalt çalışması memnuniyet yarattı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, zamanla deforme olan Korkuteli ilçesindeki 7 kilometrelik Akyar Mahallesi grup yolunun kış aylarında alt yapısını yeniledi. Toprak seviyesinin altında olan yol 1.5 metre yükseltildi. Kış aylarında stabilize çalışması bitirilen yolda asfaltlama çalışması yapılıyor.

YOLUN ALT YAPISI GÜÇLENDİRİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yol ağındaki en geniş yollardan biri olan Korkuteli Akyar Mahallesi grup yolundaki çalışmaları yerinde izleyen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, muhtarlardan ve halktan gelen talep doğrultusunda Başkan Muhittin Böcek’in yolun yenilenmesi talimatı verdiğini söyledi. Yoğun kullanılan yolun standartlarını yükselttiklerini söyleyen Akdemir, “Yol çalışmalarında insanlarımız sabırsızlanıyor. Alt yapıyı sağlam yapmazsanız üst yapı hemen bozulur. Ondan dolayı önce alt yapısını sağlam yapmak suretiyle bitirdik. Şimdi de asfaltını yapıyoruz. Korkuteli’ne ve Antalya’mıza bu yolun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN BÖCEK’E YOL TEŞEKKÜRÜ

Yolun asfaltlanması bölge halkı ve sürücüler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Daha önce çukurlarla dolu olan yolun önceki halinin çok kötü olduğunu söyleyen vatandaşlar, yolun bitirilmesi talimatını veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR