Korkuteli İstiklal Caddesi alt yapısı yenileniyor

Korkuteli İstiklal Caddesi alt yapısı yenileniyor

Korkuteli İstiklal Caddesi alt yapısı yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şiddetli yağmurlarda sıkıntı yaşanan Korkuteli İstiklal Caddesi’nde yağmur suyu hattı yapıyor. ASAT Genel Müdürlüğü de aynı cadde üzerinde içme suyu hatlarını yeniliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli’nin en önemli caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesi’nde alt yapı yenileme çalışmaları başlattı. Bu kapsamda yıllardır Aşağıpazar ve Karşıyaka mahallerinin en büyük problemlerinden biri olan yağmur suyu problemine son vermek için İstiklal Caddesi’nde yağmur suyu drenajı yapılıyor.

ALT YAPIDAN SONRA ASFALT VE KALDIRIM

1400 metrelik cadde üzerinde yürütülen çalışmayla yağmur suyu alt yapı imalatının tamamlanmasının ardından İstiklal Caddesi’nde asfalt yenileme ve kaldırım çalışmaları da yapılacak. Çalışmanın tamamlanmasıyla Korkutelili vatandaşlar daha konforlu kullanabilecekleri bir yola kavuşacak.

İÇME SUYU HATTI YENİLENİYOR

ASAT Genel Müdürlüğü yapılan kazı çalışmasını fırsat bilerek aynı cadde üzerinde içme suyu hatlarını yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Çalışma kapsamında şu ana kadar 1500 metre 110’luk hat yapıldı. İş bitiminde toplamda 3 km 110’luk, 400 metre 400’lük, 250 metre 225’ lik hat yapılacak.

DÖRT DÖRTLÜK HİZMET

Yıllardır her yağmur sonrası ciddi sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Korkutelililer,  yağmur suyu çalışması sonrası asfaltı ve kaldırımıyla İstiklal Caddesi’nin dört dörtlük olacağını söyledi.

YELTEN’DE İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ

ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Korkuteli Yelten Mahallesi’nde de içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında eski olduğu için 160’lık 3730 metre, 110’luk 6300 metre ve 63’lük 8175 metrelik boru imalatı yapılarak hat değişimi gerçekleştirildi.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR