Korkutelililer iftarda buluştu

Korkutelililer iftarda buluştu

Korkutelililer iftarda buluştu

Antalya Korkutelililer Derneği’nin iftar programında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Derneğimiz kurulalı çok yeni olmasına rağmen Antalya’da hemşehrilerimizin gönüllerini birbiriyle buluşturmayı başardı.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Korkutelililer Derneği’nin Adonis Otel’de düzenlenen iftar programına katıldı. İftar yemeğinde Korkutelililere seslenen Başkan Tütüncü, “Böylesi anlamlı, böylesi müstesna bir ortamda sizlerle aynı sofranın etrafında bulunmaktan ve bu güzellikleri paylaşmaktan dolayı duyduğum mutluluğu ifade ediyorum. Bu güzel gönül sofrasının etrafına hepiniz hoş geldiniz. “ dedi. “Bizi bu güzel sofranın etrafında bir araya getiren Korkutelililer Derneğimize, çok değerli yönetimine ve saygıdeğer başkanımıza gönül borcumu ifade etmek isterim.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Zira derneğimiz kurulalı çok yeni olmasına rağmen Antalya’da hemşehrilerimizin gönüllerini birbiriyle buluşturmayı başardı. Müstesna gönül köprüleri kurmayı başladı. Gerçektende bizi biz yapan değerlerin etrafında bizi bir araya getirmek son derece önemli bir çalışmaydı. Önemli bir eksiği tamamladıkları için kıymetli başkanımıza ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  

DERNEKLERİN ÇALIŞMALARI ÇOK ÖNEMLİ

Şehrin içerisinde, hayat gayesinin içerisinde, koşuşturmacaların içerisinde bazen çok önemli olan şeylerin unutulduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, “En çok unutulan şeylerden birisi birbirimizin yüzüne bakmak, gözlerinin içindeki ışığı almak ve onlarla hayatı, geçmişi, zamanın ve mekanın hatıralarını paylaşmak… İşte bunları modern zamanın insanı ıskalıyor gibi… Bu anlamda buluşmalar, bu anlamda derneklerin yapmış olduğu çalışmalarda buna çok büyük katkı koyuyor. Biz birbirimizin yüzene bakmak için, gözlerinin içindeki ışığı almak için, kalplerimizdeki sevgiyi büyütmek için, hatıralarımızı tazelemek için bile bir araya gelsek bu yeteli bir sebeptir. Bugün bu güzelliklerle buradayız. Bu hislerle buradayız. Bu hisler sürsün gitsin. Kalplerimiz gönüllerimiz birbirine yaklaşsın ve biz sevginin ikliminde geleceğe yürüyelim.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mutlu Ramazan ve sağlıklı bayram dileklerini ileterek sözlerini tamamladı.


Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR