KÖSE´DEN MÜSİAD´A ZİYARET

KÖSE´DEN MÜSİAD´A ZİYARET

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse MÜSİAD´ı ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili ve 26. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, 26. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu, beraberlerinde AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Hıfzullah Şahbaz, AK Parti Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Metehan Coşkunsu ve AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Recep Doğan´la birlikte MÜSİAD Antalya Yönetim Kurulu´nu ziyaret etti.

Ziyarette tanışmanın ardından; Mustafa Köse, geçmiş dönemde MÜSİAD´ın Yönetim Kurulu´nda bulunduğunu ve halen MÜSİAD üyesi olduğunu hatırlatarak MÜSİAD´ın çok huzurlu ve büyük bir aile olduğunu dile getirdi.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarla siyasi iktidara yol gösteren bir STK olması hasebiyle MÜSİAD´ın Türkiye için de ayrı bir öneme sahip olduğunu hatırlatan Mustafa Köse, bundan sonra da Türkiye için faydalı çalışmalarında hem bir MÜSİAD üyesi, hem de bir Antalya Milletvekili olarak katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.

Ev sahibi olarak söz alan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz de nazik ziyaretlerinden dolayı Mustafa Köse, Ercan Mekteplioğlu ve ekibine teşekkür ederek Mustafa Köse´nin bir MÜSİAD´lı olarak siyasetteki başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Türkiye´nin 7 Haziran Seçimleri´nden sonra sıkıntılı süreçlerden geçtiğini belirten Lekesiz, hem bir vatandaş olarak hem de iş dünyasının bir temsilcisi olarak 1 Kasım Seçimleri´nden istikrar sonucunu beklediklerini belirterek Mustafa Köse ve Ercan Mekteplioğlu´na başarılar diledi.

Ziyaret, Mustafa Köse ve Ercan Mekteplioğlu´nun Ak Parti´nin seçim beyannamesinden bahsetmelerinin ardından MÜSİAD Antalya Yönetim Kurulu Üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyerek karşılıklı sohbet etmeleriyle sona erdi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR