KÜTAHYA BELEDİYEMİZE AKILLI ŞEHİR PROJESİ ÖDÜLÜ

KÜTAHYA BELEDİYEMİZE AKILLI ŞEHİR PROJESİ ÖDÜLÜ

KÜTAHYA BELEDİYEMİZE AKILLI ŞEHİR PROJESİ ÖDÜLÜ

Kütahya Belediyemizin “Akıllı Şehir” kategorisinde yer aldığı “Coğrafi Bilgi Sistemleri İle Afet Öncesi Durum Tespiti” projesi, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

Hayata geçirdiği projeleriyle binlerce hemşehrimizin hayatını kolaylaştıran ve bu alanda yaptığı çalışmalar tarafsız kuruluşlarca birçok ödüle layık görülen Kütahya Belediyemiz, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde geliştirdiği bir projeyle daha ödüle layık görüldü. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’ne üye 39 belediyenin 79 projeyle başvurduğu Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda “Akıllı Şehir” kategorisinde yer alan Kütahya Belediyemiz, “Coğrafi Bilgi Sistemleri İle Afet Öncesi Durum Tespiti” projesiyle ödülün sahibi oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Akıllı şehir uygulamaları konusunda daha önce ödüller alan ve en son Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından yapılan değerlendirmeyle Akıllı Şehir Uygulamaları’nda kendisiyle eşdeğer 51 il belediyesi arasında birinci, 81 il arasında ise beşinci olan Kütahya Belediyemiz, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda da “Coğrafi Bilgi Sistemleri İle Afet Öncesi Durum Tespiti” projesiyle ödüle layık görüldü. Şu an itibariyle 40’ın üzerinde akıllı şehir uygulamasını son 4 yılda şehrine kazandıran bir belediyenin başkanı, çalışanı olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşadığımı ifade etmek isterim. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Akıllı Şehir, İklim Dostu Şehir, Sağlıklı Çevre, Sosyal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam, Sürdürülebilirlik Özel Ödülü, Şehir Planlaması ve Yenilikçilik, Şehir Planlama-Sağlıklı Yaşam olmak üzere 7 farklı kategoride yapılan yarışmanın jüri başkanlığı Prof. Dr. Ruşen Keleş tarafından yapıldı. Yarışma jürisinin diğer üyeleri ise Prof. Dr. Atilla Akkoyunlu, Prof. Dr. Handan Türkoğlu, Prof. Dr. Cengiz Türe, Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz, Prof. Dr. Tülin Vural Arslan, Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu ve Doç. Dr. Burcu Zeybek’ten oluştu.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR