LYS´YE İMAM HATİP DAMGASI

LYS´YE İMAM HATİP DAMGASI

Önümüzdeki eğitim öğretim yılında Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayacak olan Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi LYS´da alınan başarılı sonuçlar ile dikkat çekiyor.

Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi, üniversite yerleştirme oranındaki yükselişine devam ediyor. Okulumuza 22500 TEOG başarı sırasıyla yerleşen Rabia Hitay, 2017 üniversite yerleştirme sonuçlarına göre TM-3 alanında Türkiye 348.si, TM-2 alanında ise Türkiye 346.sı olarak büyük bir başarıya imza attı.

Ayrıca Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi 13.500 TEOG başarı sırasıyla gelirken son sınıf öğrencisi Ayşe Rabia Akkaya´da,YGS-4 puan türünde Türkiye 21.si, MF-3 puan türünde Türkiye 7158.si olarak geleceğin doktor adayları arasına girdi.

Son iki yılda Türkiye dereceleriyle Tıp, Mimarlık ve Mühendislik alanlarına İmam Hatip Lisesi öğrencisi göndermekten fevkalade kıvanç duyduğunu belirten Okul Müdürü Osman Musara, 2017 LYS´de ilk 10.000´de sekiz öğrencinin bulunduğunu, başarılarının tesadüf olmadığını, bu başarının yönetim ekibi, verimli öğretmen kadrosu ve veli işbirliği ile yakalandığını belirtti. Musara, ?Bu başarının elde edilmesinde katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum? dedi.

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI UYGULANACAK

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren ise Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü kararı ile Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayacaklarını ifade eden Okul Müdürü Osman Musara, bu programla birlikte akademik başarılarının daha da artacağını söyledi.

Antalya´da erkek öğrenciler için Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayan Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi, kız öğrenciler için ise Hayme Ana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden sonra üçüncü okul olarak belirlenen Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi, TEOG tercihlerinde de başarılı öğrencilerin tercih ettiği bir okul haline geldi.

Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin Antalya´nın en köklü okullarından olduğunu söyleyen Okul Müdürü Osman Musara, ?Türkiye´de tanınmış bir çok sanat, spor, devlet adamı ve akademisyen yetiştirilmesine ocaklık etmiştir.

Okulumuz erkek öğrencilerimiz için 168 kapasiteli pansiyonu bulunmakta kız öğrencilerimiz için de okul derneğimizin katkısıyla barınma ihtiyaçları karşılanmaktadır. Ayrıca 2017-2018 eğitim öğretim yılında okulumuzu tercih eden ilk on öğrenciye eğitim bursu da verilecektir.

Fen ve Sosyal Bilimler programı kapsamında okulumuzda üniversitelerle işbirliği ve protokoller ile yürütülecek olan akademik çalışmalar ve bilimsel projeler, seminer, konferanslar, yurt içi ve yurt dışı geziler organize edilerek kapsamlı bir eğitim öğretim faaliyetleri icra edilmektedir? şeklinde konuştu.



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR