MEMUR-SEN’İN GÖRKEMLİ İFTAR PROGRAMI’NIN ONUR KONUĞU MİLLETVEKİLİ KÖSE VE BAŞKAN ÇİMEN OLDU

MEMUR-SEN’İN GÖRKEMLİ İFTAR PROGRAMI’NIN ONUR KONUĞU MİLLETVEKİLİ KÖSE VE BAŞKAN ÇİMEN OLDU

MEMUR-SEN’İN GÖRKEMLİ İFTAR PROGRAMI’NIN ONUR KONUĞU MİLLETVEKİLİ KÖSE VE BAŞKAN ÇİMEN OLDU

Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği tarafından Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına yoğun katılım oldu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse ve Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen iftar programının onur konuğu idi.

Memur-Sen’e bağlı alt sendikaların tümünün katıldığı iftar programının açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen İl Başkanı ve Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Ergin Aslan yaptığı coşkulu konuşmasında şunları söyledi:

“Memur-Sen’in derdi, daima Mazlumun yanında, zalimin karşısında durmaktır. Memur-Sen güçlüyü haklı değil; haklıyı güçlü kılmak için kurulmuş bir teşkilattır. Çünkü; Hakkı müdafaa eden ve medeniyet köklerimizi atinin dallarıyla buluşturan, bu kuruluşun mayasında dua, tefekkür, bereket, azim, kararlılık ve cesaret vardır. Bizler, ‘Yaptıklarınız kadar, yapmadıklarınızdan da hesaba çekileceksiniz’ diyen ve bizlere büyük bir mesuliyet yükleyen, bir medeniyetin mensuplarıyız. Kısaca hiçbir konuya duyarsız kalma şansımız yok”

Yunus Emre, Mehmet Akif ve Memur Sen Kurucu Başkanı Akif İnan’ın şiir ve sözlerinden örnekler vererek konuşmasını yapan Ergin Aslan, Gazze’deki soykırım vahşeti üzerinde de durarak ‘Gazze için Memur - Sen elinden  geleni yapıyor’ dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Aslan; konuşmasının son bölümünde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a ve programa katılımlarından dolayı Milletvekili Av. Celalettin Köse’ye, Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’e, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş’a, sendika üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti.

Programda yaptığı kısa konuşma ile Memur-Sen İl Temsilcisi Ergin Aslan ve Memur-Sen ailesine teşekkür eden Milletvekili Av. Celâlettin Köse, 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı Adayı Ercan Çimen’ e ve AK Parti’nin belediye ve il genel meclisi üye adaylarına güçlü destek istedi.

Programda konuşan Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Memur-Sen İl Temsilcisi Ergin Aslan kardeşim başta olmak üzere bu salonu dolduran Gümüşhane Memur-Sen ailesine saygılarımı ve selamlarını sunuyorum. Memur-Sen ailesi bugüne kadar hep bizim yanımızda oldu, bizi destekledi. Bu pazar günü yapılacak olan seçimde de yine Memur-Sen ailemizin değerli üyelerinin ve aile fertlerinin güçlü desteğini bekliyorum. Sizin desteklerinizle Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirmiş olacağız. Cumhurbaşkanımıza Gümüşhane’den bir rekor sonuç daha hediye edip sancağı en üstte dalgalandıracağız. Sefer bizden zafer Allah’tan. Allah, tutuğunuz oruçları kabul etsin. Afiyet olsun. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR