MİNİKLERDEN ÇALIK´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MİNİKLERDEN ÇALIK´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Serik Belediyesi tarafından kurulan eğitim merkezinde kekemelik ve konuşma bozukluğu tedavisi gören çocuklar belediye başkanını makamında ziyaret etti.

Serik Belediyesi tarafından kurulan eğitim merkezinde kekemelik ve konuşma bozukluğu yaşayanlar için ücretsiz tedavi programı başlatılmıştı.

Toplumda birçok kişinin yaşadığı bu problemler hem aileler hem de kendi üzerlerinde ciddi sorunlara yol açabiliyor.

Bu sorunun çözümü için Serik Belediyesi yaklaşık 5 ay önce harekete geçti ve Konuşma bozukluğu ile ilgili bir kurs başlattı. Kısa bir süre olmasına rağmen oldukça yoğun ilgi gösterilen kursun kursiyer sayısı her geçen gün artıyor.

ÇALIK: ?ÇOCUKLARIN KONUŞMASINDAKİ OLUMLU DEĞİŞİM BENİ MUTLU ETTİ?

Ziyarette çocukların konuşmalarındaki olumlu ilerlemeden dolayı mutlu olduğunu belirten başkan Çalık; ?Daha önce uygulamaya koyduğumuz işitme engelli vatandaşlarımız için işaret diliyle hutbe dönemi ile vatandaşlarımızın manevi hayatlarını daha iyi yaşamalarına imkân sağladık.

Toplumumuzun sıkıntılarını en aza indirgemek için bu kez de kekemelik, konuşma bozukluğu sebebiyle sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız için yeni bir eğitim merkezi oluşturduk.

Bilindiği üzere bu tür rahatsızlıklar verilen eğitimlerle giderilebiliyor. Bu yüzden özellikle çocuklarımızın sosyal çevresinden uzaklaşmaması ve kendisini sağlıklı olarak ifade edebilmesi açısından son derece önemli olan bu kurslarla artık çocuklarımız ile gençlerimizin yanında ailelerinin de endişelerine son verilecek? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR