‘Muhteşem İkili’den kahkaha dolu konser

‘Muhteşem İkili’den  kahkaha dolu konser

‘Muhteşem İkili’den kahkaha dolu konser

Komediyle klasik müziği birleştiren ve izleyicilerin isteklerini kapsayan ‘Play İt Again’ konserleriyle tüm dünyada ün yapan Igudesman&Joo ikilisi, Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin en eğlenceli konserlerinden birine imza attı.

Piyano dünyasının eğlenceli ikilisi Igudesman&Joo, Antalya’da hayranlarıyla buluştu. 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan ‘Muhteşem İkili’, komediyle klasik müziği birleştirdikleri ‘Play İt Again’ performansıyla salonu dolduran müzikseverlere kahkaha ve müzik dolu bir gece yaşattı. Klasik müzik ve piyano konserlerinin en güzel bölümlerinin ‘bis’ler olduğu fikrinden yola çıkan ve tüm performanslarını ‘bis’lerle ve seyircilerin ‘tekrar çal’ dediği istekleri üzerine kurgulayan ikili, konser boyunca ayakta alkışlandı.

UNUTULMAZ GECE

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 23’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde sondan bir önceki konserde sahne alan Igudesman&Joo, tüm dünyada büyük yankı uyandıran ve milyonlarca kişi tarafından takip edilen performanslarıyla Antalya’daki müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

PLAKET TAKDİM ETTİ, PİYANO ÇALDI

Birçok ülkede konserler veren ve komediyle birleştirdikleri performanslarıyla piyano dünyasında büyük ün yapan ikili, sahnede Antalya’da olmaktan ve Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde yer almaktan duydukları memnuniyeti anlattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ikiliye çiçek ve plaket takdim etti. İkilinin yoğun ısrarı üzerine  Cansel Tuncer sanatçıları kırmayarak, piyano çaldı. Kahkaha ve müzik dolu bir gece olarak müzikseverlerin büyük keyif aldığı konser, alkışlar eşliğinde tamamlandı.

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 22 Aralık’ta kapanış konseriyle tamamlanacak. Son etkinlikte Gülsin Onay AKM’de seyirciyle buluşacak.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR