MURATPAŞA KALEİÇİ´YLE BERLİN´E

MURATPAŞA KALEİÇİ´YLE BERLİN´E

Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi´nin tanıtımı için yurtdışına çıkıyor.

Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi´nin tanıtımı için yurtdışına çıkıyor. Muratpaşa, 8 Mart´ta başlayacak ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı´nda; 45 metrekarelik standında Kaleiçi´ni ve Antalya´yı tanıtıp, ziyaretçileri bu yıl 6 ? 9 Temmuz tarihlerinde 2´ncisi yapılacak Kaleiçi Old Town Festivali´ne davet edecek
Muratpaşa Belediyesi, turizm sektörünün borsası niteliğine sahip dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından ITB Berlin Fuarı´na 3´ünce kez katılıyor.

Muratpaşa, 8 Mart Çarşamba başlayacak fuarda 45 metrekarelik alanda, dünyanın en büyük 5´inci turizm fuarı olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´ndan (EMİTT) ?En İyi Stant? ödülünü aldığı Kaleiçi konseptiyle katılacak.

Stantta, eski Antalya´da kenti çevreleyen surlar üzerindeki anıtsal kapılardan biri 130 yılında Roma İmparatoru Hadrianus´un Antalya´yı ziyareti sırasında, ona hitaben yapılan Üçkapılar, UNESCO Dünya Kültür Miras Geçici Listesi´ne kabul edilen Yivli Minare ve Kaleiçi evi replikaları yer alacak.

Bununla birlikte 180 santimetre uzunluğunda Anadolu topraklarının ilk kadın belediye başkanı ?Perge´nin Kızı? Plancia Magna heykelinin de Muratpaşa Belediyesi´nin ITB standında bulunacak.

Fuarda ayrıca Muratpaşa Belediyesi bu yıl 6 ? 9 Temmuz tarihlerinde 2´ncisi gerçekleştireceği Kaleiçi Old Town Festivali´nin de tanıtımını yapacak.

Muratpaşa Belediyesi, 12 Mart´a kadar devam edecek ve ilk üç günü turizm profesyonellerine, son iki günü de tatilcilere açık olacak fuarda 10 bin Kaleiçi haritası, bin Kaleiçi rehberi ve 5 bin Kaleiçi kitapçığıyla Antalya´nın yaşayan antik kenti Kaleiçi´nin tanıtımını gerçekleştirecek.

Fuarda ayrıca Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi´nin tanıtımı için hazırladığı bardak altlığı, buzdolabı magneti gibi küçük hediyelik eşyalar da fuar ziyaretçilerine takdim edilecek.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR