MURATPAŞA'DA 400 KM ASFALTA DOĞRU

MURATPAŞA

MURATPAŞA'DA 400 KM ASFALTA DOĞRU

Muratpaşa Belediyesi, yılın son Muhtarlar Meclisi’ni topladı. Ümit Uysal’ın başkanlık ettiği mecliste, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldı. Başkan Uysal’ın açılış konuşmasıyla başlayan mecliste muhtarlar tek tek söz aldı.

ÖNCE KADIN MUHTARLAR KONUŞTU

Mecliste önce Muratpaşa’nın kadın muhtarları konuştu. Yenigöl Mahalle Muhtarı Sema Özen, “Başkanımız var, biz de iyiyiz. Bir dediğimiz iki edilmiyor. Sağlık ocağı için özellikle teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” diye konuştu. Üçgen Mahalle Muhtarı Aynur Baycın ise mahallesinin asfaltının yenilendiğini belirterek “Daha ne isteyeyim. İnşallah, bundan sonra da çok güzel işler yapacağız” dedi.

GIDA HAREKETİ

Aynı zamanda Antalya Ziraat Odası Başkanlığı görevini de sürdüren Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ise belediyenin mısırla başlayıp buğdayla devam ettiği tarımsal üretim çalışmalarına dikkat çekti. Pandeminin gıdada kendi kendine yeterli bir ülke olmanın önemini bir kez daha ortaya çıkardığını dile getiren Alp, “Belediyemiz mısır ekti, un yaptı. Buğday ekti, bulgur yaptı. Türkiye’ye örnek bir çalışmayı hayata geçirdi” dedi.  Balbey Mahalle Muhtarı Abdullah Uyaroğlu da mahallesinde yaşlılara düzenli olarak sıcak emek geldiğini ve ihtiyaç sahiplerine de kuru gıda ve yiyecek yardımları yapıldığını belirterek teşekkür etti.

FİYATLAR DÖRDE KATLANDI

Muhtarların konuşmalarının ardından, Başkan Uysal, ocak ayında 400’üncü kilometre asfaltı dökeceklerini söyledi. Asfalt çalışmalarında doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları tamamen kazıdıklarını ve sıfırdan yenileme çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Uysal, Belediyenin aynı zamanda kendi asfalt üretim tesisine de sahip olduğunu da hatırlattı. Başkan Uysal, “Ancak şu an, asfalt ve hammadde fiyatları dörde katlandı. Bu fiyatlar olsaydı, 100 kilometreyi bulamazdık” dedi.

YASAL DEĞİL

Başkan Uysal, muhtarlardan gelen sorular üzerine, sokak hayvanların toplanıp barınaklara alınması gibi bir durumun yasal olarak mümkün olmadığını söyledi. Uysal, ilgili mevzuat çerçevesinde, belediyelerin sokak hayvanlarını kısırlaştırıp, aşılayıp ve tedavilerini gerçekleştirip yine alındığı noktaya bırakmakla yükümlü olduğunun altını çizdi.

YENİ YILI KUTLADI

Muratpaşa Belediyesi’nin yılın son Muhtarlar Meclisi toplantısı, muhtar eşleriyle birlikte Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal’ın da katıldığı akşam yemeğiyle sona erdi. Akşam yemeğinde kabak kemane sanatçısı Uğur Önür sahne aldı. Başkan Uysal, gecenin sonunda herkesin yaklaşın yeni yılını kutladı. Uysal, şöyle konuştu:

“8 yıldır beraberiz. İyi günü, kötü günü paylaşıyoruz. Her günde beraberiz. Ülkemize, şehrimize hizmet ediyoruz. Ne mutlu bize. Allah birliğimizi beraberliğimizi hiç bozmasın. Sizin ve sevdikleriniz yeni yılı kutlu olsun. 2022, önceki yıllardan güzel gelsin. Gelecek aydınlık ve güzel olsun. Nice yıllara.”



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR