MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

MURATPAŞA

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

Yakalandığı hastalık sonucu geçen yıl eylül ayında hayata veda eden Avukat Soner Ustaoğlu anısına düzenlenen ‘Avukat Soner Ustaoğlu Tiyatro Günleri’ başladı. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda 6 Mart’ta kadar devam edecek tiyatro günlerinin açılışını ‘Tersine Dünya’ oyunuyla Antalya Barosu Yırtık Cüppe Tiyatro Topluluğu yaptı. Başkan Uysal’ın da katıldığı açılışta meslektaşları, dostları ve sevenleriyle Ustaoğlu’nun eşi Ayla Ustaoğlu da yer aldı.

Başkan Uysal, “Meslektaşımız, dostumuz, kardeşimiz” diyerek andığı Soner Ustaoğlu’nun anısına başlayan tiyatro günlerinin başlangıç noktasında olduklarını söyledi. Ustaoğlu’nun yaşamı boyunca hukukun üstünlüğü için çalıştığını aktaran Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Mesleğimizin yücelmesi için çalıştı. Dergimiz için çalıştı. Tiyatro topluluğumuz için çalıştı. Baromuz için çalıştı. Hepimize neşe kattı. Hepimize güç verdi. Hepimizin dostuydu. Baromuzun en popüler insanlarından bir tanesiydi. Zaten Türkiye’mizin şu anda en büyük sorunu neşemizin kaçmış olması değil mi? Her alanda neşemiz kaçıyor. Kadın cinayetleri, neşemiz kaçıyor. Komşuda savaş. Binlerce sivil kayıp. Neşemiz kaçıyor.

Hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı kalmamış. Neşemiz kaçıyor. İnsanlarımız işsiz. Yoksullaşıyoruz. Çocuklarımız yurt dışına gidiyor. Giderek daha az umut besleyerek kendi ülkelerine bakıyorlar gençler. Neşemiz kaçıyor. Aslında Soner gibi çok pozitif insanlara en çok ihtiyaç duyulan bir tarih dilimindeyiz. İşte Avukat Soner Ustaoğlu da vefat ettikten sonra bile bize neşe veriyor. Bizi güldürüyor. Bizi düşündürüyor. Bizi bir araya getiriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendisine tekrar sevgimizi, saygımızı gönderiyoruz.”

Ayla Ustaoğlu ise “Görse çok mutlu olacağımdan eminim. Elinize, emeğinize sağlık.Çok teşekkür ederim” dedi.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda 6 Mart’ta kadar devam edecek Avukat Soner Ustaoğlu Tiyatro Günleri’nde Antalya Barosu Baro Tiyatro ‘İçinden Tramvay Geçen Şarkı’, Bursa Barosu Tiyatro Advocato ‘Eyvah Yine Karıştı’, İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu ‘Titanik Orkestrası’ ve Eskişehir Barosu Sui Generis Tiyatro ‘Dönemeç’ isimli oyunlarıyla sahne alacak. Ücretsiz gerçekleşecek gösterimler 6 Mart Pazar dahil her gün saat 20.00’de başlayacak.



BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

DÖRDÜNCÜ KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI ARALIYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR