MÜSİAD´TAN TERÖRE KINAMA

MÜSİAD´TAN TERÖRE KINAMA

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz; "Suruç´taki saldırıyı şiddetle kınıyoruz" dedi.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümüne 100´den fazla kişinin yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ?´Türkiye´nin istikrarsızlığı için çabalayan mihrakların eylemleri hedefine ulaşamayacaktır. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz´´ dedi.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz; "Türkiye´nin bölgesinde ve dünyadaki yerini hazmedemeyenler, kötülük pompalamaya, ölüm kusmaya devam etse de, Anadolu kardeşliğini bozamayacaklardır. Terör, bir süreliğine topluma zarar verse de, yok olmaya mahkûmdur.

Yüzyıllar boyu, her türlü zorluk ve acıya birlikte göğüs gererek galip çıkmayı başaran milletimiz, yolundan ve kardeşlik ikliminden uzaklaşmadan yürüyüşünü sürdürecektir.

Terörün; milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terördür, kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısındayız.

Menfur olayın, her türlü etnik, dini ve mezhepsel unsurun bu topraklarda birlikte yaşamaya devam edeceğine olan inancımızı bozamayacağını ifade eder, patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımızda Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz" dedi. 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR