Tarih: 28.04.2017 16:46

OKULLAR LİGİNDE FİNAL HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı´nın gençleri spora teşvik etmek ve spor alt yapısı oluşturmak amacıyla Türkiye´de ilk kez hayata geçirdiği Okullar Ligi´nde üçüncü sezon finali yaklaşıyor.

İlk kez 11 Aralık 2014´te Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından başlatılan, her geçen yıl branş ve sporcu sayısını arttıran Okullar Ligi´nde, 7 aylık maraton bitiyor. Çeyrek final ve yarı final müsabakaları devam eden ligde, şimdilerde final heyecanı yaşanıyor.

Sporcular fair-play kuralları içerisinde şampiyon olabilmek için büyük mücadele verirken, okul idarecileri, öğrencileri ve öğrenci velileri müsabakalara yoğun ilgi gösteriyor.

ŞAMPİYONLAR KUPAYI KAPACAK

2016-2017 Eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen Okullar Ligi 3´ncü sezonunda Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı ilçelerinden toplamda 120 okul, 235 takım ve 4 bin sporcu öğrenci futbol, basketbol, voleybol, hentbol ve oryantiring branşlarında; gençler, yıldızlar ve küçükler kategorilerinde mücadele etti.

10-12 Mayıs tarihleri arasında son müsabakaların yapılacağı Okullar Ligi´nin basketbol, voleybol ve hentbol final karşılaşmaları Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda, futbol finali ise Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri´nde yapılacak. Finali kazanan okullar şampiyon olarak kupaya uzanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —