Tarih: 04.03.2024 19:48

Osmaniye’de Eş Zamanlı Olarak Düzenlenen “MAHZEN-3” Operasyonlarında 2 Ayrı Organize Suç Örgütü Çökertildi

Facebook Twitter Linked-in

Bakanımız Sn. Yerlikaya; Osmaniye’de eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-3” operasyonlarında elebaşılığını Murat Özdemir ve Cengiz Arslan’ın yaptığı 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildiğini ve Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 55 şüpheli yakalandığını açıkladı.
 
Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz. Sokaklarda Size Yer Yok ! ifadelerinde bulunan Bakanımız Sn. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadelere de yer verdi;
 
Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin:
Operasyonlar sonucu:
Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah Ayağınıza Taş Değdirmesin. Milletimizin Duası Sizinle '' ifadeşerinde bulundu.
 
 

Osmaniye’de eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-3” operasyonlarında elebaşılığını Murat Özdemir ve Cengiz Arslan’ın yaptığı 2️⃣ ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi ❗️

Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 5️⃣5️⃣ şüpheli yakalandı❗️

Aziz… pic.twitter.com/7tnnH1kGLD

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 4, 2024

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —