REİS-İ CUMHUR NE DEDİ ?

REİS-İ CUMHUR NE DEDİ ?

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın 1 Kasım seçimleri sonrasındaki değerlendirmesi..

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın 1 Kasım seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarıyla ilgili şu açıklamaları yaptı...

- Türkiye, çok partili siyasi hayatımızda bir ilk olan, 7 Haziran seçimlerinin tekrarı mahiyetindeki 1 Kasım erken genel seçimlerini, demokratik bir olgunluk içinde tamamlamıştır.

- Seçim sonuçları, milletimizin tercihinin, 7 Haziran´da risk altına giren istikrar ve güven ortamına sahip çıkmaktan yana olduğunu göstermiştir.
Türkiye´yi 13 yıldır tek başına yöneten AK Parti, bu sonuçlara göre, önümüzdeki 4 yıl için milletimizden yeniden yetki almıştır.

- Bu seçim sonuçları, farklı kesimler için, farklı anlamlar içeren çok önemli mesajları bünyesinde barındırmaktadır. En önemli mesaj, hiç şüphesiz, bölücü terör örgütü ve onun güdümündeki yapılara yöneliktir.

- Türkiye´nin üzerine 7 Haziran sonrasında yeniden silahın, bombanın, şiddetin, kanın, gözyaşının, velhasıl terörün karanlık yüzünün gölgesini düşürmeye çalışan o yapıya, bölge halkı başta olmak üzere aziz milletimiz güçlü bir cevap vermiştir.

- Baskıyla, tehditle, kan dökmekle, can almakla demokrasinin, milli iradenin, hukukun, kalkınmanın yan yana olamayacağı, 1 Kasım´da bizzat milletimiz tarafından söz konusu kesimlere açık ve net bir şekilde belirtilmiştir.

- Milletimiz 1 Kasım seçimleriyle, ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir irade ortaya koymuştur.
Bu iradeye herkesin saygı göstereceğine inanıyorum.

- 1 Kasım seçimlerinin bir diğer önemli mesajı da, hiç şüphesiz, diğer muhalefet partilerine ve onların liderlerinedir. Sonuçlar, 7 Haziran seçimlerinde ikinci ve üçüncü olan partilerin, eskiden beri sergiledikleri uzlaşmaz ve rövanşist tavırlarını koalisyon görüşmelerinde de sürdürmelerinin, milletimiz tarafından tasvip edilmediğini göstermiştir.

- Aziz milletimiz, istismar ve polemik siyasetini değil, hizmet, proje ve vizyon siyasetini tercih ettiğini 1 Kasım seçimlerinde açıkça beyan etmiştir.
1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

- Bu demokratik yarışta yer alan tüm partilerimizi, sandığa gidip oy kullanmak suretiyle milli iradenin tecellisini sağlayan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum.

- Tek başına iktidar olan AK Parti´yi, Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu´nu kutluyorum. Sandıkta ortaya koyduğu irade ile Türkiye´nin geleceğine, 2023 hedeflerine sahip çıkan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR