ŞAHİN: “MİRAÇ, MÜSLÜMANLARI DA HUZURA, HAKİKATE, YARDIMLAŞMAYA VE MAĞFİRETE DAVET ETMEKTEDİR”

ŞAHİN: “MİRAÇ, MÜSLÜMANLARI DA HUZURA, HAKİKATE, YARDIMLAŞMAYA VE MAĞFİRETE DAVET ETMEKTEDİR”

ŞAHİN: “MİRAÇ, MÜSLÜMANLARI DA HUZURA, HAKİKATE, YARDIMLAŞMAYA VE MAĞFİRETE DAVET ETMEKTEDİR”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şahin, Miraç Kandili’nin büyük hikmetler barındıran mucizelerle dolu bir gece olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik adına çok önemli olan bu geceyi iyi değerlendirmemiz gerektiğini aktardı. Başkan Şahin, mesajında “Peygamber efendimizi teselliye, desteğe ve güvene davet eden miraç, Müslümanları da huzura, hakikate, yardımlaşmaya ve mağfirete davet etmektedir” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“İslam inancına göre âlemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed, Miraç gecesi, Allah'ın daveti üzerine Cebrail Aleyhisselam' ın rehberliğinde Mescid-i Haram' dan Mescid-i Aksa’ ya, oradan semaya, yüce âlemlere ve ilahi huzura yükseldi. Bu yükselişin bizim tüm ömrümüze örnekler sunacak manaları var. Her birimiz inanan insanlar için sınırların olmadığını, dualarımızla şekil bulan her bir dileğimizin miraca vardığına inanan insanlarız. Çok zor zamanlar geçiriyoruz. Her birimizin duaları inanıyorum ki bu kutlu gecenin manasıyla miraçta yankılanacaktır.

Her şeyden önce Miraç, hayatın zorluk ve sıkıntıları karşısında sabır ve metanetle duran, iman ve istikametten taviz vermeyen müminlerin asla yalnız ve yardımsız bırakılmayacağının bir göstergesidir. Miraç Kandili gibi emsal bir gecenin her birimizin yüreğine esenlikler vereceğini, ferahlığa vesile olacağına yürekten inanıyorum.

Rabbimden dilerim ki bir daha benzer zorlukları, acıları yaşamayalım. Dilerim ki kötü günlerimizdeki bu dayanışmamız ömrümüze yayılsın. Hepimizin hayatında derin izler bırakan 6 Şubat depreminin ardında hayatına sevdiklerinden uzak devam etmek zorunda kalan tüm insanlara, şifa bekleyen tüm depremzedelere, yaralarını sarmaya çalışan her bir insanımıza rabbim hayırlar versin, gecenin feyzinden yararlanabilmeyi nasip etsin. Rabbim ülkemize, insanımıza bir daha böyle afetler yaşatmasın, kandil gecelerimizin her birini duaları kabul olmuş insanların sevinciyle, iç ferahlığıyla buluştursun.

Kandil gecenizin dualarımızın kabulüne vesile, günahlarımızın affına bir kapı olmasını dilerim.”


Gaziantep,Gaziantep Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR