Sakarya Bir Başka fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Sakarya Bir Başka fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Sakarya Bir Başka fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Ulusal Sakarya Bir Başka” konulu fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerine teslim edildi. Sakarya’nın en güzel karelerinin objektiflere yansıdığı fotoğrafların sergilendiği ödül töreninde konuşan Başkan Yüce, yarışmaya katılan fotoğraf sanatçılarını tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sanat ve sanatçıya verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Sakarya Bir Başka’ fotoğraf yarışması ile yine birbirinden güzel fotoğrafların sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül töreniyle derece elde eden fotoğrafçılar ödüllerine kavuştu. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile fotoğraf sanatçıları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Yarışmaya bin 107 fotoğraf katıldı

Sakarya’nın tarihi, kültürel ve doğal turistik değerlerinin fotoğraflandığı 3. Ulusal Sakarya Bir Başka fotoğraf yarışmasına 261 katılımcı bin 107 adet fotoğrafla katılım sağladı. Yarışmanın jüri koltuğunda Fotoğraf Sanatçıları İhsan Korkut, İbrahim Zaman, İzzet Keribar, Merih Akoğul, İsa Cıda, Sinan Çileli ve Servet Sezgin yer aldı. Seçici kurulun hassas çalışmaları sonucunda 39 fotoğraf sanatçısına ait 55 adet fotoğraf ödül ve sergileme almaya hak kazandı.

1’nci seçilen sanatçıya 15 bin TL ödül verildi

Düzenlenen fotoğraf yarışmasında birinci olan fotoğraf 15 bin TL, ikinci 12 bin TL, üçüncü ise 9 bin TL ödül kazandı. Mansiyonda seçilen ilk üç fotoğraf ise 5’er bin TL ödül aldı. Ayrıca sergileme alan her bir fotoğrafçıda 500’er TL kazandı. Kazanan yarışmacılara ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce takdim etti.

Yüce’den dereceye girenlere tebrik

Başkan Yüce yarışmaya katılan tüm fotoğrafçıları tebrik ederek, “Sakarya, tarihinden aldığı ilhamla, doğal güzellikleriyle ve kültürel zenginlikleriyle benzersiz bir şehir. Bu yarışma, şehrimizin çeşitliliğini ve güzelliklerini gözler önüne serme fırsatı sunuyor. Jürimizin titiz çalışmaları sonucunda seçilen eserleri ve ödüle layık görülen fotoğrafçıları kutluyorum. Katılım gösteren her bir sanatçımızı yürekten tebrik ediyorum” diyerek kazananlara ödüllerini takdim etti.

*Birincilik: Uzunçarşı’da Yağmur, Nihat Kolunsağ

*İkincilik: Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, Serkan Özkan

*Üçüncülük: Acelle Yaylası’nda Vargit Çiçeği, Sezai Özaltın


-Mansiyon Birincilik: Kırantepe’de Paraşütçüler, Emir Tetik

-Mansiyon İkincilik: Karasu Gün Batımı, Alaattin Şenol

-Mansiyon Üçüncülük: Taraklı’da Kış, Volkan Karagülleoğlu

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR