ŞEHİR MEZARLIĞI’NDA SONA DOĞRU

ŞEHİR MEZARLIĞI’NDA SONA DOĞRU

ŞEHİR MEZARLIĞI’NDA SONA DOĞRU

28 Eylül 2022 Çarşamba

Şehir Mezarlığı’ndaki, bakım onarım ve tamirat çalışmaları hızla devam ediyor. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mezarlıktaki çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Mezarlığın hemen girişinde bulunan, Ali ve Mürüvet Arslan hayratına yapılan şadırvan ve abdest alma yerlerinin modern mimarinin en son örneği sunularak inşaatı tamamlandı.

Şehir Mezarlığı’nın yıllardan beri süregelen sorunları da tamamen giderilirken, mezarlık ziyaretlerinin daha rahat yapılabilmesi için vatandaşların istek ve önerileri dikkate alınarak tüm detaylar düşünüldü.

Mezarlık ziyareti sırasında konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Şehir Mezarlığımızda ki eksiklikleri tek tek gideriyoruz. Burada ihtiyaç olan wc, ek donatılar, şadırvan ve gerekli olan tüm ihtiyaçlar gideriliyor. 2022 yılı içerisinde şehrimizin tüm mezarlıklarını elden geçirdik. Duvarları, yolları, abdest alma yerlerini Şehir Mezarlığımız ve Evliya Çelebi Mezarlığımızdaki eksiklikleri bitirmiş oluyoruz. Bu memlekete yıllarca hizmet etmiş, ömrünü vermiş, birçok değerimizin yattığı bu kutsal mekânlarda, Rabbim böyle bir hizmeti bize vermeyi nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun. Bize bu emaneti veren çok değerli hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Işık, açıklamalarının ardından çalışanlara ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Şehrimize yakışan bir şekilde mezarlıklarımızdaki tüm bakım çalışmaları yılsonuna kadar tamamlanacak.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 65


Kütahya,Kütahya Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR