SELAMİ ŞAHİN AĞAÇ DİKTİ

SELAMİ ŞAHİN AĞAÇ DİKTİ

Selami Şahin, Expo 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına ´gülibrişim akasyası´ dikti.

 

Şarkıcı ve söz yazarı Selami Şahin, Expo 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına ´gülibrişim akasyası´ dikti. Sanatçı dostlarını alana ağaç dikmeye davet eden Şahin, diktiği ağaca can suyu verdikten sonra, şarkı söyledi.

´Sabır Taşı´ albümüyle 1968 yılında üne kavuşan ve bugüne kadar onlarca ödül alan şarkıcı, besteci ve söz yazası Selami Şahin, Expo 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına ağaç diken 29´uncu sanatçı oldu. Expo 2016 Antalya projesine katılmayı kabul eden Şahin, Aksu İlçesi´ndeki sergi alanına geldi. Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılanan sanatçı, yönetim binası toplantı salonunda proje sunumunu izledi.

Proje sunumunda detaylar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Danışman´ı dikkatle dinleyen Selami Şahin, "Bu proje bir gurur ve yalnız Türkiye´yi değil bütün dünya ülkelerini ilgilendirecek bir adımdır" dedi. Danışman da Expo 2016 Antalya´nın ülkenin prestij projesi olduğunu, diğer Expo´lardan farklı olarak ülke bahçeleri ve projenin yüzyıllar boyunca yaşatılacağını belirtti.

AĞAÇ DİKTİ, CAN SUYU VERDİ

Expo 2016 gönüllüleri tarafından hazırlanan ve bugüne kadar 1121 dönümlük alanın farklı noktalarına ağaç diken 28 ünlünün yer aldığı video klibini izleyen Şahin "Bravo" derken, ´Sanal Gerçekler´ gözlüğünü de denedi. Sanatçı daha sonra araçla sergi alanına geçip ´gülibrişim akasyası´ dikti. Adının yazılı olduğu levhayı ağacın gövdesine takan Şahin, ilk can suyunu da verdi. Anlık yazdığı şarkı ve besteleriyle tanınan sanatçı, diktiği ağaca bakıp şarkı söyledi.

Proje için "Çok güzel" ifadesini kullanan Selami Şahin, "Türkiyemiz ve Antalya için bence ölümsüz bir proje. Göreceksiniz ki bu proje tam bittiği zaman artık bütün Türkiye´den değil bütün dünya ülkelerinden merak edip gelen çok turist olacak. Büyük bir proje bu. Türkiye´miz için hayırlı olsun" dedi.

Sanatçı dostlarına da seslenen Şahin, "Böyle anlamlı, böyle güzel bir projeyi yalnız bırakmayalım. Sizleri bekliyoruz" dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, Şahin´e, Expo 2016 Antalya´nın sembol çiçeği şakayık ile çeşitli hediyeler takdim etti. -



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR