SİVAS BELEDİYESPOR 2. ETAP AFYON KAMPINI TAMAMLADI…

SİVAS BELEDİYESPOR 2. ETAP AFYON KAMPINI TAMAMLADI…

SİVAS BELEDİYESPOR 2. ETAP AFYON KAMPINI TAMAMLADI…

Yeşil-Beyazlı ekip Belediyespor’un 2.Etap Afyon kampı oldukça verimli geçti. TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcilerinden Sivas Belediyespor, Afyon kampını dün sabah yaptığı son antrenmanla tamamlayarak Sivas’a döndü.

Teknik Direktör Yusuf Tokuş ve yardımcılarının nezaretinde 29 Temmuz'da başlayan ve 10 gün süren kampta toplam 2 hazırlık maçına çıkan yeşil-beyazlı ekip, Belediyespor kamp dönemini oldukça verimli geçirdi.

İlk kamp dönemini Sivas’ta geçiren TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Sivas Belediyespor, 29 Temmuz’da başladığı Afyon 2. Etap kampını tamamlayarak Sivas’a döndü. Kamp sürecini iyi verimli geçiren yeşil-beyazlılar, yaptığı hazırlık müsabakalarıyla da lig öncesi eksiklerini görme imkânı buldu.

Teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde lig öncesi ilk kampını Sivas’ta yapan Belediyepor daha sonrasında 29 Temmuz da başlayan 2. Etap Afyon kampı 10 gün süren kamp boyunca, taktiksel şut çalışmaları, güç ve koordinasyon antrenmanlarına ağırlık verildi. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan Belediyespor’un kampına yeni transferler de katıldı.

İlk hazırlık maçında 2. Lig kırmızı grup ekiplerinden Serik Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Belediyespor, ikinci hazırlık karşılaşmasında Ankara Demirspor’a ile 2-1 yenilirken, üçüncü hazırlık karşılaşmasında ise 2. Lig ekiplerinden Adıyaman spor FK. A.Ş ile oynayacağı üçüncü hazırlık karşılaşması Afyona sağanak şekilde yağan yağmur nedeniyle iptal oldu.

Futbolcuların kamp boyunca neşeli ve hırslı oldukları gözlerden kaçmazken, Afyon kampını oldukça verimli geçiren Belediyespor’da Teknik Direktör Tokuş, takımın her iki kampı da olumlu geçirdiğini ifade ederek, “Ligin başlamasına yaklaşık 20 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu zaman zarfını Sivas’ta kendi tesislerimizde çalışarak geçireceğiz. Bir veya 2 hazırlık karşılaşması daha yapmayı planlıyoruz. Bundan sonra maçlar başlayacağı için kendimizi lige odaklayacağız.  İyi hazırlanıp ligin ilk maçı olan İstanbul deplasmanın da oynayacağımız Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor müsabakasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz.” dedi.

Diğer yandan Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş futbolcularına 3 gün izin verdi.Yeşil-beyazlı ekip Sivas Belediyespor 11 Ağustos 2022 Perşembe günü Sivas’ta kendi tesislerinde tekrar topbaşı yaparak lig öncesi hazırlıklarına devam edecek.


Sivas,Sivas Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR