HALK ETE YOĞUN İLGİ

HALK ETE YOĞUN İLGİ

Halk Et Antalyalıların desteğiyle adım adım büyüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek´in hayata geçirdiği Halk Et Antalyalıları güvenilir, kaliteli ve sağlıklı et ürünleriyle buluşturuyor. Halka uygun fiyatla et ve et ürünlerinin satışını yapan Halk Et, Antalyalıların desteğiyle adım adım büyüyor. Kepez´de açılan Halk Et´in ilk satış mağazası bir ayda 6 bin 500 kişi tarafından ziyaret edilirken, 14 bin kilogram et ve et ürününün satışı gerçekleşti. Başkan Böcek, ikinci mağazanın çok yakında Manavgat´ta açılacağını hatırlatarak, ?Tüm ilçelerimizde hemşehrilerimizi  kaliteli ve sağlıklı et ürünleriyle buluşturacağız? dedi. 

Yerelden ve kırsaldan kalkınma hedefiyle yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek´in halka uygun fiyatlı ve sağlıklı et sunmak amacıyla hayata geçirdiği Halk Et Projesi yoğun ilgi görüyor. İlk Şubesi 11 Aralık 2019 tarihinde Kepez İlçesi Zafer Mahallesi´nde açılan Halk Et Satış Mağazası, vatandaşların akınına uğruyor. Kepez´deki satış mağazasında son derece modern ve sağlıklı koşullarda et ve et ürünlerinin satışı gerçekleştiriliyor. 

1 AYDA 14 TON ET SATILDI

İçerisinde veteriner ve gıda mühendisinin de bulunduğu 5 kişilik komisyon tarafından Antalyalı üreticilerden alınan hayvanlar uzman veterinerler kontrolünde kesilip, işlenerek Antalyalı tüketiciye sunuluyor. Pazar hariç haftanın 6 günü 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren Kepez Halk Et Satış Mağazası 11 Aralık 2019-11 Ocak 2020 tarihleri arasında 6 bin 500 kişi tarafından ziyaret edilirken, 14 bin kilogram et ve et ürününün satışı gerçekleşti.

TÜM İLÇELERE SATIŞ MAĞAZASI

Antalyalıları ucuz ve sağlıklı etle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalıların desteği ile adım adım büyüyen Halk Et´in ikinci mağazasını Manavgat Bahçelievler´de açacaklarını söyledi. Başkan Böcek, ?Kepez´de açtığımız satış mağazalarımıza söz verdiğimiz gibi yenilerini ekliyoruz. Kıymayı ve eti hem piyasa fiyatının altında hem de sağlıklı ve güvenli bir şekilde halkımızla buluşturuyoruz. Manavgat´ın ardından diğer ilçelerimizde de açacağımız satış mağazalarımız için yer arayışları ve çalışmalarımız devam ediyor? dedi. 



SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da şimdi ikinci etap satışta

ANTALYA OSB'NİN VE ŞEHRİMİZİN GURURLARI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR