SUBAŞI`NA ŞARAMPOL`DE SEVGİ SELİ

SUBAŞI`NA ŞARAMPOL`DE SEVGİ SELİ

Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı esnafla buluştu, Kepez`i gezdi

 

Antalya Bağımsız Milletvekili adayı Hasan Subaşı Doğu ve Batı ilçeleri gezilerinin ardından Antalya Kalekapısı`na indi, kapattığı sırada büyük eleştirilere maruz kaldığı Şarampol Caddesi`nin Kapalı yol bölümünü gezerek halkı selamladı ve esnafla sohbet etti.

Kapalıyol esnafı Subaşı`na; "İyi ki o zaman caddeleri tek yön yapıp, yayaya açmışınız, yoksa bu güzellikleri yaşayamazdık" dedi. Bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve eski siyaset arkadaşları ile birlikte öğle saatlerinde Kapalıyol`da esnaf ziyaretlerine başlayan Hasan Subaşı esnafın sevgi gösterileri ve kutlamaları ile karşılandı.

Subaşı`na belediye başkanlığı döneminde Şarampol Caddesini trafiğe kapattığı için çok kızdıklarını anımsatan esnaf temsilcileri,"Hatta belediyeye yürüyüp önüne siyah çelenk bırakmıştık. Oysa işlerimiz siz caddeyi kapattığınız için değil, dünyayı sarsan kriz nedeniyle kötü gidiyormuş.

İyi ki o zaman caddeleri tek yön yapıp, yayaya açmışınız, yoksa bu güzellikleri yaşayamazdık" dediler. Subaşı`da; "projemiz yarışma sonucu ve iyi tartışılmıştı.Ben de yakından takip etmiştim. Yolun trafiğe kapatılmasının iyi sonuç vereceğini biliyorduk. Esnaf o dönemde ekonomik durgunluğu, kanalizasyon yatırımı ile trafikteki radikal kararlarımıza bağlamıştı ama asıl neden krizin öncü işaretleri idi. Gerçi biz o yatırımlara her halukarda zorunlu idik"dedi.

ÇEKİNMEYEN SİYASETÇİLERE İHTİYAÇ VAR

Esnafı tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyen Hasan Subaşı, esnafın soruları üzerine, siyasette uzun yıllar deneyim kazandığını belirterek, " Kamu yönetiminde şeffaflık yok. Hoşgörü, insan haklarında özürlü hale geldik. Her alanda kutuplaşma ve kamplaşma başladı. Siyasete nefret dili hakim hale geldi.

Toplum unutuldu, partilerin lider kadroları Ankara`da kendi hükümranlıklarını kurmakla uğraşıyorlar. Bir partiden vekil olup meclise gittiğinizde bütün bunları anlatamazsınız, söylemezsiniz. Konuşursanız ihraç nedeni! İşte bugün bütün bu olumsuzluklara `dur` diyecek çekinmeyen siyasetçilere ihtiyaç var" dedi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı öğleden sonra da Kütükçü Mahallesi Muhtarı Mustafa Şimşek`i makamında ziyaret etti. Mahallenin sorunlarını dinledi. Şimşek`le birlikte daha sonra eski Barış Mahallesi Muhtarı Mehmet Altınay`a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Subaşı, Kütükçü`deki kahvede mahalleliyle ayaküstü sohbet etti. "Sizin mahallemizde çok emeğiniz var" diyen mahalleliye teşekkür eden Subaşı, kent merkezine dönüşünde uğradığı Dokuma Taksi durağındaki esnafla çay içip, sohbet etti.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR