SÜMER´DEN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

SÜMER´DEN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer´den Dünya Engelliler Haftası mesajı yayınladı

Günlük hayatımızın içerisinde her zaman iç içe yaşadığımız engelli vatandaşlarımıza karşı sosyal duyarlılığımızı arttırmak için her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle gerçekleşen Dünya Engelliler Haftası´nı yeniden kutluyoruz. Bu vesile ile öncelikle tüm engelli vatandaşlarımızın bu anlamlı gününü tebrik ediyorum.

Bu hafta boyunca engelli vatandaşlarımızın ve ailelerin sorunları gündeme getirilecek. Sadece bu hafta değil yaşamımızın her anında engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için çaba harcamalıyız.

Engelli vatandaşlarımızın her zaman toplumsal hayata katılımlarının arttırılması, yaşam standartlarının yükseltilmesi ve temel haklarını etkin bir şekilde kullanmaları için çalışmalıyız.

Her sağlıklı bireyin potansiyel birer engelli adayı olduğunu düşünürsek, atılan her adımın, çözülen her sorunun ne kadar önemli olduğu ortaya çıkacaktır. Bu açıdan her zaman her yerde engelli vatandaşlarımızdan gelen talepler bizim için öncelikli konulardan birisi olmalıdır.

İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren her alanda hizmetin öncüsü olan AK Partimiz, engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik hükümet ve yerel yönetimlerimiz ile birçok kazanım sağlamıştır.

Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmeden, üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol almalarını ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak düzenlemelerin hayata geçirilmesi konusunda üzerimize düşen her görevi yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.

İnşallah her geçen gün daha engelsiz bir şehir haline gelen Antalyamız, tüm engellerinden arınarak bu alanda örnek bir şehir haline gelecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Engelliler Haftası´nın engellilerimizin sorunlarına yönelik toplumsal farkındalığın arttırmasını temenni ediyor, engellilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR