UYSAL; "HİZMET REKORLARI KIRDIK"

UYSAL;

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hizmet rekorları kırdıklarını söyledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muhtarlar Günü dolayısıyla bir araya geldiği Muratpaşa muhtarlarına ?Muratpaşa´mızda temel ve sosyal belediyecilik alanlarında, bütün hizmet rekorları denk bütçeyle yapıldı. Bölgemizin en az borçlu belediyelerinden biriyiz. Her kuruşumuzun milletin parası, vergileri olduğunu bilerek milimetrik tasarruflarla, her şeyimizi kendimizi üreterek harcıyoruz? diye konuştu.

Başkan Uysal, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan´la birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günün Dolayısıyla akşam yemeğinde ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi. Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz´ın hazır bulunduğu yemekte muhtarlar eşleriyle birlikte yer aldı.

?RANTI TOPLUMA AKTARIYORUZ´

Başkan Uysal, gecede yaptığı konuşmada, Muratpaşa´da kaymakamlığın birimleri de dahil olmak üzere günlük hayata göre yapılanmış bir kamu yönetimi duruşu olduğunu söyledi. Muratpaşa´da temel belediyecilik hizmetlerinden sosyal hizmet alanına hayata geçirilen projeleri, devam eden çalışmaları ayrıntılarıyla anlatan Başkan Uysal, ?Kentin rantını topluma aktaran, asla katakulli ihalelerle o gruba, bu gruba ticari alana çevirsinler diye vermeyen bir belediyecilik anlayışımız var? dedi.

ÜRETEN MURATPAŞA

Bu anlayışla hareket ederken birçok alanda hizmet rekorları kırdıklarına da dikkat çeken Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

?Bütün bu hizmet rekorları denk bütçeyle yapıldı. Bölgemizin en az borçlu belediyelerinden biriyiz. Her kuruşumuzun milletin parası, vergileri olduğunu bilerek milimetrik tasarruflarla, her şeyimizi kendimizi üreterek harcıyoruz Park bitkilerini kendimizi üretiyoruz, çöp konteynerlerimizi, asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. Şimdi ithal edilen bahçe bitkilerini üretip ve satışına başlayacağız. Çok sayıda dövizimiz dışarı gidiyor çünkü. Üretimhaneler yeterli gelmiyor. Otel avlularına, çiftliklere o bitkileri vermeye başlayacağız?

?MUHTARLARIMIZ TOPLUMCUDUR´

Muratpaşa, ayrıca muhtarlarla oldukça verimli bir çalışma ortamını da sağladıklarına dikkat çeken Başkan Uysal, ?Muhtarlarımız da bireysel yararı seven insanlar değil. Onlar da kamucudur, toplumcudur. İnsan yararına çalışmayı severler. Bütün muhtarlarımızla gurur duyuyorum. Onlarla beraber çalışmaktan zevk alıyorum? diyerek konuşmasına devam etti. Konuşmasının sonunda 19 Ekim Muhtarlar Günü´nü bir kez daha kutlayan Başkan Uysal, ?Böyle bir günün varlığı muhtarlık müessesinin kalıcı olmasında bu günün de ayrı bir önemi ve anlamı olabilir? dedi.

?ALKIŞI HAK EDİYOR´

Kaymakam Burhan ise Muratpaşa Belediyesi´ne muhtarlara sağladığı imkanlar dolayısıyla teşekkür ederken ?Başkanımız bu konuda alkışı hak ediyor. Biz Türkiye´nin pek çok bölgesinde bulunduk. Muhtarlarımıza her yerde önem veriliyor ama Muratpaşa´da ayrı bir önem verildiğine müşahede ettim.  Muratpaşa Belediyemize, Büyükşehir Belediyemize ve tüm katkı koyan büyüklerimize, belediye başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum? diye konuştu.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR