TEKNOFEST ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

TEKNOFEST ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

TEKNOFEST ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

TEKNOFEST ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

        Büyük Taarruzun 100. Yılı dolayısıyla Belediyemizin destekleriyle yarın (9 Ağustos) Motor Sporları Merkezinde başlayacak olan TEKNOFEST Uluslararası ve Liseler arası İHA yarışmaları öncesi hazırlıklar tamamladı.

       Afyonkarahisar’ı ilklerin şehri yapmak için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, özellikle son dönemde ülke genelinde büyük ilgi gören TEKNOFEST Uluslararası ve Liseler arası İHA yarışmalarını Afyonkarahisar’ımıza kazandırdı. 9-14 Ağustos tarihleri arasında Motor Sporları Merkezinde yapılacak olan TEKNOFEST öncesi alanda çalışmalar tamamlandı. 

TEKNOFEST Uluslararası ve Liseler arası İHA yarışmaları ile ilgili bilgiler veren Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Afyonkarahisar’ın önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını söyledi. Asbaşkan Akülke, “TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında ‘İnsansız Hava Araçları’ Yarışması Afyonkarahisar’da ‘Gençlik Oyunları’ ile birlikte gerçekleşecek. Büyük Taarruzun 100. Yılı kapsamında Afyon Motor Sporları Merkezi’nde 9-14 Ağustos tarihlerinde TÜBİTAK tarafından Uluslararası ve Liseler Arası İHA Yarışmaları, Belediyemiz ve Valilik tarafından da 12-14 Ağustos tarihlerinde Gençlik Oyunları düzenlenecek. TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları kapsamında TÜBİTAK tarafından Afyon Motor Sporları Merkezi’nde Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması, Uluslararası Serbest Görev İnsansız Hava Araçları Yarışması ve Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışmaları organize edilecek” dedi.

GENÇLİK FESTİVALİ YAPILACAK

Gençlik Festivalinin de yapılacağını hatırlatan Akülke şöyle konuştu; “Büyük Taarruz'un 100. yıl dönümleri çerçevesinde insansız hava araçları ve drone yarışları uluslararası insansız hava yarışları TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilecek. TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilecek 9-14 tarihlerindeki organizasyona Afyon Valiliğimiz ve Afyon Belediyemiz ev sahipliği yapmaktadır. Bu çerçevede teknoloji ve doğaseverleri bir arada buluşturacağız. 12-13-14 Ağustos tarihleri arasında da Gençlik Festivalimiz Afyonkarahisar'da yapılacak. Bizler için bu organizasyonu burada yapılması büyük bir onurdur.”

“HALKIMIZI TEKNOFEST ALANINA BEKLİYORUZ”

Afyonkarahisar halkını TEKNOFEST’in yapılacağı Motor Sporları Merkezine davet eden Akülke, “Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak da bizlerde gençliğin ve gençlerin yanındayız. Doğa sporları ile takım olma gençlerin birbirleriyle ekip olmasını risk almasını öğretmeye çalışacağız. Bunun yanı sıra da zaten TEKNOFEST’e 100. yıl çerçevesinde ev sahipliği yapmak bir anlamda Afyonkarahisar'da doğaseverleri ve teknoloji severleri bir arada buluşturacak. Bunun için gerçekten çok mutluyuz. Afyon halkını Motor sporları merkezine bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 9-14 tarihlerinde girişlerin ücretsiz olduğu etkinliğe davet ediyoruz. 12-13 tarihleri arasında ise dev konserlerimiz olacaktır. Halkımızı Afyon Motor Sporları merkezine bekliyoruz” dedi.

Haberin videosu için linki TIKLAYIN

https://wetransfer.com/downloads/2eb3d1d3ebfbfd2bc1336fc21737d8e320220808133412/ebbc6c


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR