BÖCEK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BÖCEK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Başkan Böcek, karne sevincine ortak oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi öğrencilerinin karne sevincine ortak oldu.

2018-2019 eğitim öğretim döneminin ilk döneminde tüm yurtta olduğu gibi Antalya´da karne heyecanı yaşandı. CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, babası ve kendi adını taşıyan Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi´nde gerçekleşen karne törenine katıldı.

Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Başkan Muhittin Böcek, ?Doğup büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği bu topraklarda böyle güzel bir eğitim yuvasında öğrenci kardeşlerimizle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bugün hem hayırsever hem de Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmanın gururu ile aranızdayım. Beni bu günlere getiren başta öğretmenlerimiz olmak üzere, rahmetli annem ve babama çok teşekkür ederim. Okulumuz Antalya´nın en özel okullarından biri haline geldi. Bu başarı güzel bir eğitim kadrosu ve siz değerli öğrencilerimiz sayesinde oldu. 15 tatili güzellikler içerisinde bol bol dinlenerek geçirmenizi diliyorum? dedi.

Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Demir´de her zaman öğrencilerin yanında olan Başkan Muhittin Böcek´e teşekkür etti. Başkan Böcek, ilk dönem sonunda onur belgesi almayı hak eden 9´uncu sınıflardan Berfin Akkurt, 10´uncu sınıflardan Melek Çetin, 11´inci sınıflardan Azra Alınay ve 12´inci sınıflardan takdir belgesi alan Yaren Demirtaş´a belgelerini vererek, başarılar diledi. İlk dönem sonunda Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi´nde 500 öğrenci takdir, 350 teşekkür alma başarısı gösterdi. Başkan Muhittin Böcek, daha sonra Öğretmen Odası´nda okul öğretmenleri ile sohbet etti. Muhittin Böcek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, iyi tatiller diledi.



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR