TİSKİ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

TİSKİ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

TİSKİ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yapılan personel alım mülakatlarının sonuçları açıklandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü merakla beklenen 124 personel alımı mülakat sonuçlarını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yapılan mülakat ve uygulama sınav sonuçları açıklandı. 

BEDEN İŞÇİLERİ KURA İLE BELİRLENECEK
Makine Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Şoför ve Operatör pozisyonunda işe girmeye hak kazananlar ile mülakatta başarılı olup kura çekimine girmeye hak kazanan beden işçileri aday listesi; Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin (www.trabzon.bel.tr), TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün (www.tiski.gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi’nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden yayımlandı. 

KURA ÇEKİMİ CUMA SAAT 10.00’DA
Açıklanan sonuçlara göre, TİSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı TRABSU AŞ. bünyesinde istihdam edilmek üzere; 2 makine teknisyeni, 3 elektrik teknisyeni, 7 operatör, 16 şoför adayı işe girmeye hak kazandı. Beden İşçisi pozisyonunda işe alınacak 96 kişi ise; mülakatta başarılı olan 785 kişi arasından noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek.  
Beden İşçisi pozisyonu için ilçe bazlı olarak yapılacak kura çekimi, 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 10.00’da TİSKİ Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda Trabzon 4. Noteri tarafından gerçekleştirilecek. Kurada işe alınacak 96 beden işçisinin yanı sıra 28 yedek isim de belirlenecek.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR