UYSAL´A KIRCAMİ TEŞEKKÜRÜ

UYSAL´A KIRCAMİ TEŞEKKÜRÜ

Kırcami heyetini makamında ağırlayan Başkan Uysal, 2017´nin Kircami yılı olacağını söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 yılı aşkın süredir yaşadığı imar sorunlarının ardından yeni bir Antalya´nın yaratılacağı 1481 futbol sahası büyüklüğündeki Kırcami´de devam eden çalışmalarla ilgili Kırcami Mahalle Muhtarı Enis Gönen, Kırcami Bölgesini Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (KIRYADER) Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kırcami heyetini makamında ağırlayan Başkan Uysal, 2017´nin Kircami yılı olacağını söyledi. Bölgenin yıllardır yaşadığı sorunun çözümü noktasında daha göreve geldiğinin ilk günün söz verdiğini hatırlatan Başkan Uysal, ?Plan sözü verdiğimizde, ?İyi niyetinize inanıyoruz ama 30 senedir de çözülmedi´ diyenler oldu. Ekibimizle çok sıkı çalıştık ve artık bu işin son noktasındayız. Çalışmaya da devam ediyoruz. 18 uygulamasına yönelik çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak? diye konuştu.

Kırcami Muhtarı Gönen ve beraberindeki KIRYADER Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Uysal´a Kırcami imar planlarının ortaya çıkmasında gösterdiği özverili ve çözüm odaklı çalışma nedeniyle teşekkür etti. Muhtar Gönen, ?Sayın Başkanımız Ümit Uysal, siyasi değil çözüm odaklı yaklaştı. Kendisi, bizim için şanstır? dedi. 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR