VERGİLERİN 2023 YILI 2’nci TAKSİTLERİNİN ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI

VERGİLERİN 2023 YILI 2’nci TAKSİTLERİNİN ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI

VERGİLERİN 2023 YILI 2’nci TAKSİTLERİNİN ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI

Kasım ayının girmesiyle birlikte vatandaşların taşınmazlarına ait emlak vergisi, işyerlerinin ilan reklam ve çevre temizlik vergilerinin 2023 yılı 2’nci taksitinin ödeme dönemi başladı. 

Ödemelerinizi son günlere bırakmayınız

Tokat Belediyesi Su İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Kasım ayının girmesiyle birlikte taşınmazların emlak vergisi ve işyerlerinin ilan reklam ve çevre temizlik vergileri ile ilgili; emlak (bina, arsa, arazi) vergilerinin, iş yerlerinin ilan reklam vergileri ile çevre temizlik vergilerinin 2’nci taksitlerinin ödeme dönemidir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için söz konusu ödemelerini Kasım ayının son günlerine bırakmamaları gerekmektedir. Söz konusu ödeme işlemleri Belediye veznelerinden,  Belediye ödeme noktalarından veya https://online.tokat.bel.tr adresinde internet üzerinden yapılabilmektedir” denildi.

Tapu bilgilerinde yapılan değişikliklerle ilgili beyanda bulunulması gerekiyor

Vatandaşların tapularında yaptıkları değişiklerle ilgili bilgi güncellemelerinin Tokat Belediyesi Su İşleri Müdürlüğüne gelinerek yapılması çağrısı yapıldı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın gayrimenkulleri ile ilgili, Tapu Müdürlüklerinde yapmış oldukları tapu değişikliklerinde  (alım, satım, değişiklik vb.) ve iş yerleri ile ilgili değişikliklerinde (açma, kapama, reklam tabelası asma vb.) mağduriyet yaşanmaması için üç (3) ay, veraset işlemlerinde ise dört (4) ay içerisinde Tokat Belediyesi Su İşleri Müdürlüğüne beyanda bulunmaları gerekmektedir” denildi.

Mükelleflerin bilgilerinde değişiklik varsa bilgilerin güncellenmesi süreci başladı

Tokat Belediyesi Su İşleri Müdürlüğünde mükelleflerin bilgilerinin güncellenme işlemlerinin yapılacağı bildirildi. Mükelleflerin bilgilerinin güncellenmesi ile ilgili yapılan duyuruda “Belediye Başkanlığımız Su İşleri Müdürlüğünce Kasım ayı içerisinde mükelleflerimizin bilgi güncellenmesi yapılması planlanmaktadır. Bu bağlamda vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli ve daha iyi hizmet sunulması anlayışıyla; adres değişikliği ve telefon numarası değişikliği yapan vatandaşlarımızın Belediye Başkanlığımız Su İşleri Müdürlüğüne bilgi güncellemesi için başvurmaları önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Belediyeye yapılacak 2023 yılı ilan reklam, çevre temizlik ve emlak vergilerinin 2’nci taksit ödeme süresi 30 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitiminde sona eriyor.


Tokat,Tokat Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR