YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Belediyemizin yeni döneminin ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan Başkanımız Kahveci, “Başarı, bu meclis ile belediye çalışanlarımıza, başarısızlık da başkanın hanesine yazılacaktır. Anlayışım budur. Gelin Kütahya’ya birlikte değer katalım, birlikte yol alalım” dedi.

Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 1. Olağan Toplantısı öncesinde Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, meclis üyeleri ve hemşehrilerimizle birlikte kurban kesimine ve yeni dönemin hayırlı olmasını için yapılan duaya katıldı. Ardından Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bugüne kadar verdiğimiz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, “Değerli hemşehrilerim, değerli başkan yardımcılarım, değerli meclis üyelerimiz, değerli birim müdürlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın saygıdeğer başkan ve üyeleri, değerli esnaf odaları başkanlarımız, saygıdeğer muhtarlarımız ve basınımızın değerli temsilcileri; Türkiye Cumhuriyeti Kütahya Belediyesi’nin kuruluşu olan 1868 yılından 56’ıncı Başkanı olarak göreve geldiğim 2024 yılı yerel seçimlerine kadar Kütahya’ya hizmet eden başta belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. Kütahya’ya katkılarından dolayı Hakk’ın rahmetine kavuşanları saygıyla ve sevgiyle anıyorum, hayatta olanlara da sağlık ve afiyet diliyorum” ifadelerini kullandı.

“KÜTAHYA’YA BİRLİKTE DEĞER KATALIM, BİRLİKTE YOL ALALIM”

Elde edilecek başarının meclise ve belediye çalışanlarına, başarısızlığın ise başkanın hanesine yazılacağını belirten Başkanımız Kahveci, “31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimler sonucu milletimizin teveccühüyle Kütahya emaneti, şahsımın başkanlığında üç değerli siyasi partilerimizin temsilcileri olarak 37 belediye meclis üyemize devretmiştir. Bildiğiniz gibi belediye meclis üyelerimizin dağılımında 16 Adalet ve Kalkınma Partisi’nden, 11 Cumhuriyet Halk Partisi’nden, 10 meclis üyemiz de Milliyetçi Hareket Partisi’nden olacak şekilde Kütahya’mıza hizmet etme hakkını milletimizden emanet olarak almıştır. Öncelikle bu onurlu görevde birlikte çalışacak olmaktan gurur duyacağım. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımı tek tek canı gönülden tebrik ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra kendi siyasi yaklaşımlarımızı yarıştırmaktan ziyade Kütahyalı hemşehrilerimize ve şehrimize nasıl katkıda bulunabileceğimiz ve şehrimizi nasıl geliştirebileceğimiz yönündeki insanı ve fikri yaklaşım farklılıklarımızı bir ayrışma olarak değil bir zenginlik olarak kabul ederek bu şehre dokunmamızı arzu ediyorum. Başarı, bu meclis ile belediye çalışanlarımıza, başarısızlık da başkanın hanesine yazılacaktır. Anlayışım budur. Gelin Kütahya’ya birlikte değer katalım, birlikte yol alalım. Bundan sonraki iyi çalışmalarımızda hepimize başarılar diliyorum. 37 meclis üyesi arkadaşımızın tamamı kendi listemizden seçilmiş gibi değerli görülecek ve her türlü kararda saygıyla hareket etmenin mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Çünkü bu konu demokrasinin gereği olduğu gibi bizden hizmet bekleyen Kütahyalı hemşehrilerimizin de arzusudur. Milletin emanetini alıp bu emanete sahip çıkarak beş yıllık görev dönemimiz sonunda alnımızın akıyla bu görevi başkasına devretmek ya da aynı şekilde tevdi edilmesi halinde bir kez daha emaneti alarak millete hizmet etmek yaşanabilecek en büyük onurlardan birisi olacaktır. Selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ardından gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR