Yüksekova’da Simülasyon Tırına Yoğun İlgi

Yüksekova’da Simülasyon Tırına Yoğun İlgi

Yüksekova’da Simülasyon Tırına Yoğun İlgi

Yüksekova’da simülasyon tırına yoğun ilgi

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen “Bir Hareketine Bakar Hayat" projesi çerçevesinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesine getirilen simülasyon tırı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Bir Hareketine Bakar Hayat" projesi çerçevesinde, trafik güvenliğine dikkati çekmek ve emniyet kemeri kullanım alışkanlığını artırmak amacıyla Yüksekova ilçesine mobil simülasyon turu getirildi. Gerçekleştirilen etkinlikte sürücüler mobil tırdaki araca binerek, emniyet kemeri simülasyon aracını test edip yavaşlatılmış şekilde yaşanan trafik kazalarında emniyet kemerinin önemine tanıklık etti. 

Görevlilerce emniyet kemeri kullanımının önemi uygulama sırasında sürücülere aktarıldı

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, “Yüksekova’ya İçişleri Bakanlığı tarafından bir simülasyon aracının getirildi. Şoförlerin emniyet kemeri alışkanlığını artırmak amacıyla burada bir eğitim verildi. Burada emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha gösterildi. Gelişmiş toplumlarda emniyet kemeri bir sorumluluk haline getirilmiş durumda. Biz de emniyet kemerini zorunluluk haline getirmemiz lazım. Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak biz de buradaki simülasyon aracını test ederek sürücülerimizin yanında bulunduk. Burada emeği geçen İçişleri Bakanlığına, Emniyet Genel Müdürlüğüne, İl Emniyet Müdürlüğüne ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne şoförlerimize böyle bir eğitimde katkı sundukları için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 


Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR