ZAFERTEPE VE SİNER’DE İFTAR BEREKETİ

ZAFERTEPE VE SİNER’DE İFTAR BEREKETİ

ZAFERTEPE VE SİNER’DE İFTAR BEREKETİ

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Zafertepe ve Siner Mahallelerimiz için kurulan iftar sofralarında hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Düzenlediği etkinliklerle ve kurduğu iftar sofralarıyla hemşehrilerimizi aynı sofra etrafında toplamaya devam eden Kütahya Belediyemiz, Zafertepe ve Siner Mahallelerimiz için düzenlenen iftar programıyla Ramazan ayının manevi havasını yaşatmaya devam etti. İftar programında hemşehrilerimizle buluşan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun. Bu mübarek ayda yapılan her türlü ibadetimiz Rabbim’in dergâhında kabul olsun. Hepimizin de bildiği gibi bu Ramazan buruk geçiyor. Ülkemizin bir bölgesinde meydana gelen deprem afeti nedeniyle birçok insanımız mağdur oldu. Gerek o bölgede gerekse o bölgeden başka illere Kütahya’mız dahil olmak üzere gelen depremzedelerimize milletimiz kucağını açtı. Devletimizin gücü şükürler olsun her şeyin altından kalkmaya yetecek kadar büyük. İnşallah en yakın zamanda o bölgedeki yaralar sarılır. Önümüzdeki Ramazan’ı daha mutlu geçiririz diye ümit ediyorum. İki yıllık pandemi nedeniyle toplu iftar yemeklerine ara vermek zorunda kalmıştık. Bu yıl 11 mahallemizde, birkaç mahallemizi bir araya getirerek tekrar sizlerle buluşmaya karar verdik. Bugün bereketli bir güne denk geldi. Burada kapalı bir mekânda buluştuk. Normalde Zafertepe Mahallemizde daha geniş bir katılımla bu işi yapacaktık. Yağmur olunca iki-üç parçaya böldük, şükürler olsun yine sizlerle bir aradayız. Bir kez daha katılımınız için teşekkür ediyoruz. Rabbim, hepimizin dualarını ve ibadetlerini kabul eylesin, daha güzel günlerde birliğimizi, beraberliğimizi artırarak yine bizleri buluştursun. Bugün aramıza katılarak bizlere renk katan değerli vekilimize ve vekil adayımıza hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bir seçim dönemi diliyoruz. Bir program için buraya gelmişlerdi, onların da bugün nasibi varmış sizlere misafir oldu. Rabbim hayırlara vesile eylesin” diyerek sözlerini noktaladı.

İftar programına Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ile birlikte katılan MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş, “Böyle bir iftar programını düzenlediği için başkanımıza şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, belediye başkan yardımcılarımıza, belediyede çalışan arkadaşlarımıza, ülkü ocaklarımıza. Birlik ve beraberlik içinde, sevgiyle, muhabbetle daha nice Ramazanlar nasip eder inşallah Cenab-ı Allah bizlere. Deprem bölgesinde binlerce vatandaşımız çadırların içerisinde. Hangi şartlar altında iftarlarını açıyorlar inanın bilmiyoruz da. Bir yandan halimize şükredip bir yandan da oradaki vatandaşlarımızın Allah yardımcıları olsun diyoruz. Büyük bir devletiz ve en kısa zamanda da yaraların sarılacağından eminiz. Bu mübarek günlerde hepinize sağlıklı ve uzun ömürler, hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.

İftar programına; MHP Kütahya Milletvekili Adayı Murat Gül, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Damcı, Murat Arık, birim müdürlerimiz, mahalle muhtarları ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR