ZEYTİNPARK SINIFI DOĞAYA TAŞIYOR

ZEYTİNPARK SINIFI DOĞAYA TAŞIYOR

Okul öncesi çocukların ve ilkokul öğrencilerinin yaratıcılıklarını ve hayal dünyalarını geliştiren, ekolojik bilgiler içeren Zeytinpark Doğa Atölyesi, eğitimi sınıftan doğaya taşıyor.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde 2009 yılında kiralanan Zeytinpark, doğa temalı etkinliklerle halkı ve çocukları doğa ile oksijenle buluşturuyor.

Antalya Valiliği, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Zeytinpark A.Ş. arasında 2016 yılında imzalanan protokol çerçevesinde sürdürülen Doğa Akademisiyle binlerce çocuğun doğa eğitimi almasını sağlayan Zeytinpark, programına eklediği Doğa Atölyesi ile çocukları doğayla buluşturmaya devam ediyor.

DOĞA GÖNÜLLÜSÜ OLUYORLAR

Zeytinpark gönüllülerinin gözetimindeki öğrenciler, özel materyallerle oyunlar oynayıp zeytin ağaçları arasında keşfe çıkıyor. Yürüyüş sırasında topladıkları doğal malzemeleri kullanarak sanat çalışması yapan öğrenciler, kozalak boyama, yaprak baskı gibi aktivitelerle yaratıcılıklarını geliştiriyor.

1200 yaşındaki anıt zeytin ağacını ziyaret eden öğrenciler, doğayla uyumlu bir şekilde yaşamayı vurgulayan masal dinletisi ile etkinliklerini tamamlayarak doğada gün boyu zaman geçiriyor. Etkinlik sonunda ise tüm çocuklara doğa gönüllüsü olduklarını belirten birer rozet hediye ediliyor.

ÇOCUKLAR DOĞAYA DOKUNSUN

Antalya Ticaret Borsası ve Zeytinpark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, betonlaşan kentte özellikle çocukların doğa ile kucaklaşmasının önemini vurgularken, ağaca, taşa, toprağa, yeşile dokunan çocukların çevresini daha iyi algıladığını, özgüvenlerinin daha fazla geliştiğini kaydetti.

Antalya kent merkezinin en büyük yeşil alanı Zeytinpark´ın başta çocuklar olmak üzere kent sakinleri ve dışarıdan gelen misafirlerle buluşturduklarını belirten Çandır, Doğa Atölyesi´nin okul çocuklarının yeşille buluşması için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti. Çandır, doğa kucaklaşmak isteyen herkesi Zeytinpark´a davet etti.



BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR