KÜNYE

Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni: Ali AY

Köşe yazılarımızdaki fikir ve değerlendirmeler yazıyı yazan yazara aittir ve aksi belirtilmediği sürece Akdenizde Haber isimli internet haber gazetemizin görüşünü yansıtmaz.

Yazılardan doğacak hukuki sorumluluk direkt olarak köşeyi yazan yazarı bağlar.

Hakaret içeren, TCK´ya aykırı ifadeler barındıran, içerikle ilgisi olmayan yorumlar editörlerimiz tarafından dikkate alınmaz ve yayınlanmaz.

Yorumlarda geçen ifadelerin sorumluluğu yorumu yapan okuyucumuza aittir. www.gunaydinantalya.com yorumu ekleyen okura ait isim-soyisim, IP ve E-Mail adreslerini saklama ve resmi makamlarca istenildiği taktirde okurun bilgisine ve iznine başvurmaksızın hakkına sahiptir.

Sitemizdeki herhangi bir materyal hakkında yorum yapmak isteyen okurlarımız bu şartları göz önünde bulundurarak yorum yapmalıdır…

VİZYONUMUZ

Doğru ve tarafsız haberciliğin verdiği sorumluluk duygusuyla, etik değerlere bağlı bir şekilde, gelişime ve değişime ayak uyduran sitemiz, alanında kalitesini ispat etmiş deneyimli ekibimiz tarafından en taze ve yeni haberleri anlık olarak okuyucularına iletmeyi kendine ilke edinmiştir...